Groepslessen


Ben je met een aantal collega’s of vrienden die graag op eenzelfde manier trainen of samen willen trainen? Of wil je met enkele vriend(inn)en graag een boot camp om een paar kilo’s te verliezen? Of een aquatraining in je zwembad thuis? Train je eigenlijk niet graag helemaal alleen maar heb je liever een groepstraining?
Alles kan! En voor ieder zijn wens is er een gepast concept! Voor meer info neem gerust contact op.

Private & small group boxing training
Nico Seymus is een zeer ervaren boks instructor. Hij introduceert de bokssport op een heel toegankelijke wijze met nadruk op techniek en uithouding. Aansluitend bij onze visie wordt de training op maat gemaakt van de klant, rekening houdend met eventuele beperkingen en kwaaltjes. Een aanrader voor iedereen!

Body combat (Klik hier voor extra info)
Florian Pillin, international Body combat instructor, en kinésist van opleiding, verzorgt de small group body combat training. Een pittige workout gebaseerd op vechttechnieken met een hoog cognitief gehalte. Een uitdaging voor lichaam en geest!

Wintertraining wielrennen en mountainbike
Klachten, zwakheden, oude blessures die vaak opspelen… of gewoon je lichaam sterker maken in functie van de sport die je doet: dat kan! Met een specifieke, individuele functionele aanpak wordt je lichaam voorbereid op, en sterker gemaakt voor het komende fietsseizoen.

© 2022 PvG - All Rights Reserved

in opdracht van Personaltrainersofie