Visie

Streven naar een gezonde sportieve levensstijl met een verhoogde levenskwaliteit! Iedereen is uniek en heeft zijn eigen doelen, noden en behoeften.

Mijn visie is werken vanuit een totaalconcept. Een succesvolle carrière of werk, een goede gezondheid, vele momenten van ontspanning en genieten, maar ook fysieke zorg voor je lichaam. In een drukke levensstijl krijgt gezondheid en beweging vaak veel te weinig aandacht.

Ik zorg ervoor dat je met een op maat gemaakte training of trainingspakket dit wel in je drukke agenda kan inpassen. Beperkte tijd wordt efficiënt gebruikt en van de trainingen ben je zeker dat ze onder professionele en kwalitatieve begeleiding gebeuren.

In een drukke levensstijl krijgt gezondheid en beweging vaak veel te weinig aandacht. Ik zorg ervoor dat je met een op maat gemaakte training of trainingspakket dit wel in je drukke agenda kan inpassen.

Beperkte tijd wordt efficiënt gebruikt en van de trainingen ben je zeker dat ze onder professionele en kwalitatieve begeleiding gebeuren. Trainingen worden aangepast aan de klant en het persoonlijke doel.. Werken onder begeleiding met een aangepast persoonlijk programma heeft immers de beste resultaten.

Trainingen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Het kan gaan van spieropbouw, tot preventie, van gewichtscontrole tot verbetering van sprongkracht en stabiliteit, verbetering van uithouding met als doel sneller je marathon te lopen, opnieuw match-fit worden na een zware revalidatie, algemeen gezond en sterk zijn, een gran fondo rijden, een gravel ride of bike packing tocht tot een goed einde brengen, enz

© 2022 PvG - All Rights Reserved

in opdracht van Personaltrainersofie